esense Power Assist Technology

Een belangrijke activiteit van Indes is de ontwikkeling van Power Assist Technology. Het gaat hier om een flexibel platform waarmee verschillende producten elektrisch aangedreven kunnen worden, bijvoorbeeld een hulpondersteuning voor rolstoelgebruikers, aandrijving van tilliften of e-bike kit. Power Assist Technology wordt door Indes in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Een platform in vele uitvoeringen

Het platform van onze Power Assist Technology is flexibel opgebouwd. Signaalverwerking van sensoren en het aansturen van motoren gebeurt bijvoorbeeld voor verschillende producten op een vergelijkbare manier. Afhankelijk van de gebruiksituatie van een product worden er vaak wel specifieke eisen gesteld aan de ondersteuning, bijvoorbeeld de manier van activeren, de benodigde inbouwmaten of de gewenste snelheid. De uitvoeringsvorm van een aandrijfkit verschilt daarom per product en we maken voor elke opdrachtgever een Power Assist®-oplossing op maat. U profiteert dus van bestaande mogelijkheden, toepasbaar voor uw specifieke producten.

Power Assist houdt mensen mobiel

Onze technologie is bedoeld om mensen te ondersteunen, niet om gebruikers controle of mobiliteit te ontnemen. Zo biedt de Wheeldrive bijvoorbeeld hulpondersteuning aan rolstoelgebruikers op de momenten dat zij het nodig hebben, waardoor zij met minder kracht langer actief kunnen blijven. Mensen blijven langer mobiel. Daarnaast is Power Assist Technology dusdanig flexibel dat het mogelijk is om rijgedrag in te stellen voor specifieke situaties of zelfs op individueel niveau. Een fabrikant en indien gewenst een dealer en eindgebruiker kan daarmee zelf een optimale rijervaring creëren.

Gebruiksgerichte ontwikkeling als marktsucces

Indes is steeds gericht op het verbeteren van de gebruiksservaring, dit doen we door eindgebruikers gedurende het ontwikkelproces al te betrekken. Door hun feedback mee te nemen bij de ontwikkeling van onze Power Assist Producten, realiseren we duurzame marktsuccessen.

Bekijk voorbeelden van onze Power Assist producten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen: