Naamswijziging & adreswijziging per 1 februari 2024

 

Indes wil u graag infinformeren over een tweetal belangrijke wijzigingen van ons bedrijf:

  • Wijziging van de bedrijfsnaam Indes Production Management B.V. naar Indes Healthcare B.V.
  • Wijziging van het adres naar Josink Esweg 1 te Enschede

Naamswijziging

Reden voor de naamswijziging is dat Indes de focus legt op Healthcare-producten (zoals patiënten tilliften, rijondersteuning voor Healthcare oplossingen, power-support voor rolstoelen, etc.). De nieuwe naam Indes Healthcare B.V. verduidelijkt dit specialisme beter, en weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan de Healthcare branche.

Adreswijziging

De verhuizing naar de Josink Esweg 1 te Enschede is een strategische beslissing; waarbij de productie en het kantoor samengevoegd gaan worden op één grotere locatie, met ruimte voor groei. In Oktober 2023 is onze productielocatie al verhuisd naar het nieuwe pand, en gedurende komende maanden verhuizen alle kantoorafdelingen hier ook heen. Het huidige kantooradres Colosseum 20 te Enschede blijft nog een aantal maanden in gebruikt als dependance.

Wijzigingen per 1 februari 2024

Het is een bewuste keuze om deze twee wijzigingen door te voeren op één datum: 1 februari 2024. Op deze manier hopen we het gemakkelijker te maken voor u om alle gegevens in eenmaal te wijzigen in uw administratie. Wij verzoeken u vriendelijk om zowel de naamswijziging als ook de adreswijziging in uw systemen door te voeren, en te communiceren naar de betreffende personen en/of afdelingen binnen uw bedrijf.

Indes Healthcare B.V.
Josink Esweg 1
7545 PN Enschede

 

Wij begrijpen dat veranderingen als deze vragen kunnen oproepen, en we willen u verzekeren dat we er alles aan doen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mochten er vragen of zorgen zijn met betrekking tot deze wijzigingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw gebruikelijke contactpersoon.