Over Indes

Indes creëert, ontwikkelt en vermarkt innovatieve en relevante producten voor Healthcare en Mobility. Producten die aantoonbaar bijdragen aan gezonder werken en het vergroten van de mogelijkheden van de mens. Het beste product voor de mens is ons uitgangspunt, zodat gebruikers elke dag op onze producten kunnen vertrouwen.

We creëren toonaangevende producten met de nieuwste technologieën, die we samen met onze partners ontwikkelen en naar de markt brengen. De eindgebruiker en zijn uitdagingen zijn de rode draad voor ons hele design-, ontwikkel-, productie- en leveringsproces. Daarom maken onze producten verschil en impact binnen Healthcare en Mobility. Heb je uitdagingen binnen gezond werken en sociale mobiliteit? Daag ons uit en neem contact op.

Specialisatie van Indes

Indes heeft al meer dan 35 jaar kennis en ervaring in het ontwerpen van producten. De huidige focus is op 2 specialistische gebieden, waarbij de ontwerpgeest cruciaal blijft.

Indes Healthcare wil het dagelijks leven van zorgmedewerkers en gebruikers duurzaam gezonder, makkelijker en aantrekkelijker maken en fysieke belasting voorkomen.
> Meer informatie over esense rijondersteuning en tilliften
> Meer informatie over WheelDrive power-assist rolstoelen

 

Indes Bike Parts wil het dagelijks leven van fietsliefhebbers gemakkelijker maken, met veilige en gebruiksvriendelijke fietsendragers.
> Meer informatie over Movanext fietsendragers

Meer dan 30 jaar relevant en koploper

Indes staat voor succesvolle productontwikkeling en –realisatie. Wij beheersen de hele keten: van idee naar concept (design), van product naar productie en uitrol. In het innovatieproces stellen we de gebruiker centraal, en mede daardoor creëren we relevante kwaliteitsproducten met de hoogste succeskansen.

Elke dag werken wij met passie aan producten die een positieve bijdrage brengen voor mensen binnen health care en mobility. Waarom samenwerken met ons?

De voordelen van Indes

  • Wij bundelen elkaars expertises en sterktes in een (co-creatie) partnership
  • Onze gebruikersgerichte design en testaanpak borgt impact en succesvolle innovaties
  • Ketenoverstijgend denken en doen brengt een rendabel en goed product
  • Hoge kwaliteitsstandaarden: ISO 13485 gecertificeerd
Lees onze algemene verkoopvoorwaarden
Daag ons uit!

Samenwerken aan producten die écht impact maken?

    Daag ons uit!

    Onze experts helpen
    je graag verder.