Indes Bike Parts

 

Indes Bike Parts is een onderdeel van de Indes groep. Indes Bike Parts is gespecialiseerd in het ontwikkelen van fietsendragers. Onze producten worden ontwikkeld vanuit het perspectief van de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid, comfort, veiligheid en bruikbaarheid staan hierbij centraal.

Indes Bike Parts is een pionier op het gebied van fietsendragers. Al in 1990 startten we met het ontwerp van fietsendragers, met de ontwikkeling van modellen zoals de ‘Easy’ (geïntroduceerd in 2000) onder het merk Twinny Load. Sindsdien hebben we fietsendragers ontwikkeld met behulp van de laatste innovaties en technieken.

 

Missie van Indes Bike Parts

Indes Bike Parts wil het dagelijks leven van fietsliefhebbers gemakkelijker maken, met veilige en gebruiksvriendelijke fietsendragers. Het gebruik van de fietsendragers stimuleert een duurzame en bredere vervoersmodaliteit; wat gezondheid van gebruikers bevordert, en ook goed is voor het milieu. ​

Producten Indes Bike Parts

Uw OEM-partner

Indes Bike Parts fungeert is een Original Equipment Manufacturer (OEM) en produceert fietsendragers voor verschillende partners. We fabriceren volledige producten die onder andere private labels worden verkocht, waarbij we de hoogste kwaliteit en prestaties waarborgen.

 

Diverse Fietsendragers

Naast het merk Movanext ondersteunt Indes Bike Parts trots andere bekende merken, waaronder XLC en Stella, en biedt een breed scala aan fietsendragers.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Uw fietsavonturen worden binnenkort een stuk gemakkelijker en plezieriger met Indes Bike Parts.

Samenwerken met

Indes Bike Parts? 

  Neem contact met ons op!

   

  Indes Bike Parts B.V. (hoofdkantoor)
  Josink Esweg 1
  7545 PN Enschede

   

  SWB / Indes Bike Parts (productie & service)
  Wegtersweg 14
  7556 BR Hengelo

  bikeparts@indes.eu

  +31 (0) 53 – 4803920

  Neem contact met ons op