Elektrisch aangedreven producten

Een belangrijke activiteit van Indes is de levering van oplossingen gebaseerd op ons platform voor elektrisch aangedreven producten: Power Assist Technology. Het gaat hier om een flexibel platform waarmee verschillende producten elektrisch kunnen worden aangedreven, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers, de rij-aandrijving van esense tilliften of inbouwkits voor ziekenhuisbedden en patient handling trolleys. Esense Power Assist Technology wordt door Indes in eigen huis (door)ontwikkeld en geproduceerd.

Eén platform in vele uitvoeringen

Het platform van onze esense Power Assist Technology is flexibel en modulair opgebouwd. Signaalverwerking van sensoren en het aansturen van motoren gebeurt bijvoorbeeld in verschillende producten op een vergelijkbare manier. Afhankelijk van de gebruikerssituatie van een product worden er vaak wel specifieke eisen gesteld aan de ondersteuning, bijvoorbeeld de manier van activeren, de benodigde inbouwmaten of de gewenste snelheid. De uitvoeringsvorm van een aandrijfkit verschilt per product en daarvoor realiseren wij een esense Power Assist oplossing op maat. Je maakt gebruik van bestaande en beproefde componenten, geconfigureerd voor je eigen specifieke producten.

Mobiliteit en belastbaarheid verbeteren

De esense Power Assist technologie is bedoeld om eigen mogelijkheden van mensen te ondersteunen. Zo biedt de WheelDrive bijvoorbeeld hulpondersteuning aan rolstoelgebruikers op de momenten dat zij het nodig hebben, waardoor zij met eigen kracht langer actief blijven en beter mobiel blijven. Daarnaast is esense Power Assist Technology flexibel te configureren om individueel rijgedrag in te stellen voor specifieke situaties. Een fabrikant en indien gewenst een dealer en eindgebruiker creëert daarmee zelf een optimale rijervaring.

Gebruiksgerichte ontwikkeling als basis voor succes

Indes haar aanpak is gefocust op het continu verbeteren van de gebruikservaring. Dit doen we door eindgebruikers actief in het hele ontwikkelproces te betrekken. Door hun feedback mee te nemen bij de ontwikkeling van onze esense Power Assist Producten, realiseren we duurzame marktsuccessen die er toe doen. “Goed dat Indes er is”, dat horen we graag!

Indes staat voor relevante innovaties in de zorg, zij zijn in staat ideeën van de werkvloer om te zetten naar praktische en verantwoorde oplossingen.

Robert BlokzijlRSR

Indes is de partner in ontwikkelvraagstukken van innovaties die de zorg makkelijker maken. Zij versnelt het ontwikkelproces door haar gebruikersgerichte en ketenoverstijgende aanpak.

Ever Jan KlipMofixx

Zij hebben het ontwikkelproces vereenvoudigd en kwamen met goede ideeën, in een succesvol partnership hebben wij het product naar de markt gebracht.

Tom MyklebustHandicare

Zij combineren het beste van de twee werelden design en technologie tot een intuïtief en gebruikersgericht product. Indes is een prettige, laagdrempelige en kundige partner om mee samen te werken.

Guy SchofieldPortsmouth
Daag ons uit!

Samenwerken aan producten die écht impact maken?

    Daag ons uit!

    Onze experts helpen
    je graag verder.